Skip to main content
logo

Informasjon til produsenter

Bestillingsslakt
Vi slakter ut fra produsentens egne ønsker og har som produsent fokus på dyrevelferd og fagkunnskap.

Når det gjelder stykning av dyrene tilpasser vi leveransen til kundens ønske. Skissene nedenfor er ment som en guide innenfor de forskjellige kategoriene.

Stykningdeler Storfe Luksusdeling

Nakke i bit
 • Flatbiff i biter

 • Høyrygg i biter

 • Entrecote i biter
 • Ytrefilet i biter
 • Indrefilet i biter
 • Brisket i biter 

 • Bogsteik, surret
 • Flat iron filét
 • Mørbrad i biter 

 • Rundstek, surret

 • Flatbiff i biter

 • Lårtunge hel

 • Grytekjøtt i 500 gr. poser
Produksjonskjøtt i store poser


Stykningdeler Svin Luksusdeling

½ Nakkekoteletter • ½ Nakke i bit  
½ Koteletter • ½ Ytrefilet i bit u/svor • Steik av bog • Indrefilet • Ribbe delt i 2 m/knekte bein og rutet svor • Sideflesk delt
Velg mellom:
1. Skinke hel m/u knoke klargjort for salting
2. Flatbiff og surret steik u/svor
Knoke av bog og skinke
Labber


Stykningsdeler småfe (Lam/Kje – Sau/Geit)

Grovdeling

Ikke vakuumert, pakket løst i plast.

Hel nakke
Hel sadel
Hel side
Hel bog
Helt lår

Luksusdeling

Vakuumert og merket.

• Nakke i skiver
• Carrè
• Koteletter
• Slagside
• Bog i skiver
• Skank av bog og/eller lår

Velg mellom:
• Helt lår m/skank
• Helt lår u/skank
• Lår i skiver
• Surret steik

Priser

Slakting storfe
kg

24,-

Slakting gris
kg

22,-

Slakting Ullgris
kg

24,-

Slakting småfe
stk

660,-

Hygienetillegg for urene storfe
stk

900,-

Hygienetillegg for urene småfe
stk

144,-

Tillegg for uklipte ulldyr
stk

144,-

Luksusdeling av storfe med pakking
kg

34,-

Luksusdeling av gris med pakking
kg

29,-

Grovdeling av småfe
stk

396,-

Luksusdeling av småfe med pakking
stk

660,-

Leieproduksjon farse, inkludert krydder og væsker
kg

96,-

Kverning av kjøtt, pakking og merking
kg

24,-

Kjøttkontroll
kg

2,-

Pakking/Emballering av skrotter
stk

78,-

Leieproduksjon medisterkaker, karbonader og pølser
kg

126,-

Produksjon av hamburgere
kg
85,-

Alle stykningsdeler i findeling og luksusdeling er vakumpakket og merket med pakke- og holdbarhetsdato.
Alle priser er oppgitt eks. mva.
Ved spesielle ønsker, ta kontakt post@hafjellslakteri.no / tlf: 909 71 380

Leieproduksjon

Vi hjelper deg gjerne med sluttproduktet

  • Pølser

    • Benytt din egen oppskrift eller bruk vår.
    • Vi kan produsere alle typer pølser – ferdig røkt eller kokt.
    • All røyking foregår med bøkeflis
  • Burgere

    • Vi kan produsere rå burgere, i mange varianter
      Helt rene burgere eller krydret etter eget ønske.
      Burgerne leveres i alle vektstørrelser opp til 150 gram.
    •  
    • Medisterkaker

      • Sett bort jobben til oss, og la oss lage medisterkakene
      • Kan lages av rent svinekjøtt eller en blanding av eget valg
      • Ferdig stekt og dampet, ca. 100 gram pr kake
    • Karbonader

      • Kan lages av rent kjøtt eller med svinekjøtt
      • Ferdig stekt, ca. 100g pr karbonade

    Alle varene pakkes etter kundens ønsker, merket med innhold, vekt og allergener. Dette er bare et lite utvalg av hva vi kan lage og vi har også anlegg for røyking.

    Innmelding av slakt

    I dette skjemaet fyller du ut alle opplysninger om deg som produsent og om dyret/dyrene du ønsker å få slaktet. Det er også et felt for «Når ønsker du å levere dyr til slakt?«, der setter du inn ditt ønske.

    VI bekrefter slaktedato til deg på mail/eller telefon!!

    Registrert dyrehold
    Alle som ønsker å slakte dyr hos oss må ha et registert dyrehold hos Mattilsynet, er du i tvil om du har dette i orden ta kontakt med din avdeling av Mattilsynet. Vi sjekker alle innmeldte dyr opp imot dyrehelseportalen. 

    Transport av dyr
    Når det gjelder transport av dyr gjelder regler fra Mattilsynet,

    (se lovteksten her https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2012-02-08-139#KAPITTEL_3 )

    • Er det mer en 50 km fra fjøs til slakteriet kreves det Kompetansebevis på sjåfør, og firmaet sjåføren jobber i må ha Transportørgodkjenning. 
    • Dette er 2 forskjellige nummer som utstedes av Mattilsynet
    • Kurs gjennomføres av Animalia

    Hafjell Slakteri er et Debiogodkjent slakteri

    Vi er et Debio sertifisert slakteri, og har godkjenning for å kunne slakte, fordele og produsere økologisk.
    For å få Debio NO-ØKO-01 merket på produktene dine, så kreves det at du som produsent også er Debio sertifisert.
    Ikke sertifisert? Vi kan fortsatt produsere med økologiske produkter for deg, men da uten Debio NO-ØKO-01 merking.

    PS! sertifikat 2023 kommer