Skip to main content

Tilberedningstips

Nå det gjelder tilberedning av mat så er det ett prinsipp som gjelder: GOD TID! 
Dette gjelder om du skal steke en biff, eller langtidskoke eller steke skank eller brisket. Har du det travelt når du lager mat, så vil du aldri oppnå samme resultat som når du bruker god tid, og koser deg under matlagingen.

Indrefilét Fe

Det kjøttstykket med minst fett på, men sannsynligvis det møreste stykket på hele dyret.

Ytrefilét

Noe av de samme egenskapene som på indrefilet. Litt mere fett i kjøttet, litt mere struktur, men mørt og fint kjøtt

Entrecôte

Kokkenes absolutte favoritt. Entrecôte er ett stykke som har en skikkelig fettrand inne i kjøttet.

Brisket

tt forholdsvis nytt bekjentskap for norske forbrukere. Brisket er ett godt marmorert stykke kjøtt som trenger lang tid for å bli ferdig.

Elg indrefilet

Det kjøttstykket med minst fett på, men sannsynligvis det møreste stykket på hele dyret.

Hjort

Det kjøttstykket med minst fett på, men sannsynligvis det møreste stykket på hele dyret.

Gris

Det kjøttstykket med minst fett på, men sannsynligvis det møreste stykket på hele dyret.

Indrefilét Fe

Det kjøttstykket med minst fett på, men sannsynligvis det møreste stykket på hele dyret.