Tilberedningstips
Nå det gjelder tilberedning av mat så er det ett prinsipp som gjelder: GOD TID!
Dette gjelder om du skal steke en biff, eller langtidskoke eller steke skank eller brisket. Har du det travelt når du lager mat, så vil du aldri oppnå samme resultat som når du bruker god tid, og koser deg under matlagingen.

Indrefilét Fe
Det kjøttstykket med minst fett på, men sannsynligvis det møreste stykket på hele dyret.

Entrecôte
Kokkenes absolutte favoritt. Entrecôte er ett stykke som har en skikkelig fettrand inne i kjøttet.

Brisket
tt forholdsvis nytt bekjentskap for norske forbrukere. Brisket er ett godt marmorert stykke kjøtt som trenger lang tid for å bli ferdig.

Elg indrefilet
Det kjøttstykket med minst fett på, men sannsynligvis det møreste stykket på hele dyret.

Indrefilét Fe
Det kjøttstykket med minst fett på, men sannsynligvis det møreste stykket på hele dyret.